Laat je verrassen door Restaurant Prins van Terbregge. Dit tot wijnrestaurant van het jaar benoemde restaurant biedt diverse gerechten en een keuze uit bijna 400 wijnen.
Product, entourage en service
In hun optiek steunt een goed horeca bedrijf op drie pijlers. Te weten product, entourage en service. Iedere dag is er aanvoer van verse producten bij de Prins. Zij werken met beperkte voorraden en het kan dus wel een voorkomen dat sommige verse producten op zijn. Door met enige regelmaat de menukaart te wijzigen spelen ze in op de seizoensgebonden producten. Nog leuker dan de kaart is een verrassingsmenu, waarbij je kunt aangeven welke ingrediënten je niet lekker vindt en de rest aan ons overlaat. Bij groepen groter dan 9 personen werken zij menumatig.
De entourage spreekt voor zich met een serre op het water, het mooiste terras van Rotterdam met warmtelampen, maar in de koudere maanden de open haard en de zaak vol kaarsen.
Met service raken ze misschien wel de gevoeligste snaar van de horeca. Geen driedelige kostuums en stijve formaliteit, maar gevoel en betrokkenheid in het uitdragen van een mooi product, in een prachtige entourage.
Activiteiten bij de Prins van Terbregge:
- Lunch
- High tea – wine
- Borrel
- Diner
- Terras
- Wijnclub
- Catering
Adres
Locatie
Contact opnemen
Via onderstaand formulier kan je direct contact opnemen met Restaurant De Prins van Terbregge .